Testing Syphon with Modul8
  • User avatar
    VjKg
    super8 member
    Posts: 169
    Joined: Mon Oct 30, 2006 10:27 pm
    Location: Philly
    Contact:

    by VjKg » Mon Apr 18, 2011 10:13 pm

    I have to say you just made it public knowledge and I think it is awesome. I own an extensible visual software that has community contributed add on modules and, it seems you are saying, if I have a need that is beyond current scope of software as written I can submit for development from the garagecube brain trust. Some other vj's I know use other software just for this reason. I understand this would cost money but wow.

    Am I interpreting this correctly?
  • ilan

    by ilan » Mon Apr 18, 2011 11:06 pm

    You are correct. What would be required is a highly detailed description of what is needed. The 'team' goes over it and then an approximate budgeting of time and money are determined. Mind you, programming time is very, very expensive. Furthermore, the proposal could be rejected based on a multitude of factors.
  • anomad
    master
    Posts: 412
    Joined: Sun Oct 21, 2007 10:07 pm
    Location: north cakalacky, usa
    Contact:

    by anomad » Tue Apr 19, 2011 12:56 am

    . ooooh - so if enough people wanted a feature we could get a ballpark estimate then launch a kickstarter.com drive ? ;)


    -james
    (a nomad. )
  • ilan

    by ilan » Tue Apr 19, 2011 11:20 am

    That would be an interesting approach and one I would encourage and support as best I can.
  • vjleo
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Sat May 07, 2011 10:48 pm
    Location: Porto Alegre - Brazil
    Contact:

    Having trouble to make this work

    by vjleo » Sat May 07, 2011 11:08 pm

    Hi all,

    First thanks to vade and collaborators for syphon.
    I could not make M8 run the QT export or the Comp.

    I have been able to send the video stream from processing to quartz.
    I installed the QT Rehab on the correct folder.
    I have kineme core 0.5.1 installed
    Running on Mac OS 10.6.5,
    Modul8 2.6.1
    Quicktime 7 can open the composition and show it correctly. (but choppy)

    A workaround that I was thinking was to go processing - (syphon) -> QT comp that creates a video input -> Modul8 video inputs. too much?

    help?

    Leo
  • dreamrec
    member
    Posts: 20
    Joined: Wed Sep 21, 2005 1:56 am
    Location: bucharest / romania
    Contact:

    by dreamrec » Wed Jun 08, 2011 1:38 pm

    the frame rate in modul8 from quartz via syphon is lower ... is this because of QT Rehab
    solution ?
    what's the plan with this ?
    http://vimeo.com/dreamrec
  • Echoplex
    member
    Posts: 11
    Joined: Fri Apr 01, 2011 1:49 pm
    Location: Brussels
    Contact:

    by Echoplex » Wed Jun 15, 2011 3:21 pm

    Would it be possible for a Modul8 Layer to capture frames from Syphon ?
  • ilan

    by ilan » Wed Jun 15, 2011 3:31 pm

    It will be possible in a future release.
  • bareimage
    activ8 member
    Posts: 61
    Joined: Tue Jun 14, 2011 2:29 am

    by bareimage » Wed Jun 15, 2011 8:09 pm

    ilan wrote:It will be possible in a future release.


    Yes! This is my dream, because right now I am forsed to fork my vissuals over to resolume over syphon and combine them there with jitter. But guys, your render engine is much better and I would rather do it within modul8!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests