chaos mode like in resolume?
  • MrRooh
    junior Member
    Posts: 7
    Joined: Sat May 19, 2007 11:24 pm

    chaos mode like in resolume?

    by MrRooh » Sun May 20, 2007 8:06 pm

    is there any module similar to the chaos mode in resolume?
    it would be nice if its possible to let the videos in layer one autochange. so you can conentrate on other stuff or eventually lay back for a moment and take a break ;)
  • progra
    junior Member
    Posts: 8
    Joined: Tue Apr 17, 2007 2:38 pm
    Location: uk/gr
    Contact:

    by progra » Mon May 21, 2007 12:32 am

    if i understand right you maybe meen something like the "SLIDE SHOW (layer)" module.
    is in the garagecube library.
  • MrRooh
    junior Member
    Posts: 7
    Joined: Sat May 19, 2007 11:24 pm

    by MrRooh » Fri May 25, 2007 11:05 am

    thanks works even better than resolume :)
  • spongemonkey
    member
    Posts: 49
    Joined: Mon Jul 03, 2006 10:41 am

    by spongemonkey » Tue May 29, 2007 10:20 am

    i only wish Slideshow didn't try to play empty media banks.
    i tend to set up my projects with empty spots and fill em on the fly.
    so it does work well when slideshow plays a blank clips.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests