pause
  • User avatar
    tdog
    super8 member
    Posts: 130
    Joined: Thu Aug 07, 2008 1:23 pm
    Location: UK

    pause

    by tdog » Mon Jan 10, 2011 3:01 am

    hi,
    i want to load clips in stopped state, and be able to start/stop without having to use the speed slider, just a stop/start button; is there a module that will do this, thanks.

    tdog.
  • camil
    member
    Posts: 23
    Joined: Wed Sep 30, 2009 8:56 pm
    Location: Barcelona, Spain

    by camil » Mon Jan 10, 2011 12:03 pm

    Movie Controler (layer)
  • User avatar
    tdog
    super8 member
    Posts: 130
    Joined: Thu Aug 07, 2008 1:23 pm
    Location: UK

    by tdog » Thu Jan 13, 2011 3:18 am

    thanks,


    tdog.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest