pause

Speak your mind on VJing, art, creation, personal experiences, geek things and more...

Moderator: Garagecube

pause

Postby tdog » Mon Jan 10, 2011 3:01 am

hi,
i want to load clips in stopped state, and be able to start/stop without having to use the speed slider, just a stop/start button; is there a module that will do this, thanks.

tdog.
User avatar
tdog
super8 member
 
Posts: 130
Joined: Thu Aug 07, 2008 1:23 pm
Location: UK

Postby camil » Mon Jan 10, 2011 12:03 pm

Movie Controler (layer)
camil
Member
 
Posts: 23
Joined: Wed Sep 30, 2009 8:56 pm
Location: Barcelona, Spain

Postby tdog » Thu Jan 13, 2011 3:18 am

thanks,


tdog.
User avatar
tdog
super8 member
 
Posts: 130
Joined: Thu Aug 07, 2008 1:23 pm
Location: UK


Return to The Lounge

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest