Spacial Spanning - how to remove background scan?

Mad, Mad FAQ's

Spacial Spanning - how to remove background scan?

Postby wcmoss » Mon Aug 17, 2015 6:37 pm

I've gotten spacial scanning to work well with MadMapper 2.0 and a Canon 6d. I'm wondering, however, how to remove the resulting background scan from the output once I've used it as a guideline to fit quads to the desired surfaces. In other words, I can't find an option to disable the scan so that it doesn't project through the projector as a background. Does anyone know how to do this? Thanks.
wcmoss
Junior Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 17, 2015 6:31 pm

Re: Spacial Spanning - how to remove background scan?

Postby franz » Mon Aug 31, 2015 9:40 pm

the projector background just shows in the interface, never on the real output.
you can remove the background in the projector tab
franz
MadMapper master
 
Posts: 616
Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
Location: Paris, France


Return to MadMapper FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest