Problem with Video Capture
  • joaquin_bossie
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Thu Oct 19, 2017 3:26 pm

    Problem with Video Capture

    by joaquin_bossie » Thu Oct 19, 2017 4:15 pm

    Hello everyone

    I am starting to test the V3.1.1 DEMO under Windows 7, my CPU has a 3770K I7, 16GB RAM, SSD disk and ATI Firepro W7100 video card.

    For the video capture I am using Magewell USB3.0 card and capturing in madmapper in 1920x1080. The quality is acceptable, and the delay does not worry me as it is just to capture visuals from another computer.

    The problem is that after a few hours of operation, the capture was frozen. I check this for three continuous days, always after more than 6 hours, freezes. Also check the native capture application (without Madmapper), and it worked well for more than 24 hours.

    Does anyone have a system with video capture in continuous operation? Do you know which hardware can work better?

    Thank you very much for the time,

    Greetings from Argentina,

    Joaquin Bossie
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 390
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: Problem with Video Capture

    by mad-matt » Mon Oct 23, 2017 9:54 pm

    Hi,
    I'll ask the developer who did the DirectShow implementation to check it. Can you see if memory usage is increasing ?
    Thanks,
    Regards,
    Matthieu
  • simo86
    junior Member
    Posts: 7
    Joined: Wed Jan 18, 2017 3:39 pm

    Re: Problem with Video Capture

    by simo86 » Fri Dec 29, 2017 3:54 pm

    Same problem with same capture card on Mini Mac and Mac book pro, I need to restart MadMapper after a while.
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 390
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: Problem with Video Capture

    by mad-matt » Sun Dec 31, 2017 12:40 pm

    Sorry for the late answer. We fixed this issue in 3.2.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest