Datapath FX4
  • rolandino
    junior Member
    Posts: 4
    Joined: Sun Feb 26, 2012 7:18 pm

    Datapath FX4

    by rolandino » Sat Jun 10, 2017 4:21 pm

    Hello,

    it would be cool, if there is a Datapatch FX4, which is recognized as 4K or 3840x2400 display by macOS, that you could have 4x 1920x1080 / 1920x1200 displays in the output destination.
    Similar to the TripleHead.

    Is this possible?

    Regards
    Roland
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 557
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: Datapath FX4

    by mad-matt » Sun Jun 11, 2017 9:36 pm

    Thanks for the suggestion. Indeed that would be nice. I added it to our whishlist. That's an expansive hardware, but that's great to have 4 Full HD outputs from a single display port...
  • MatteLe
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Thu Jun 29, 2017 11:19 pm

    Re: Datapath FX4

    by MatteLe » Wed Aug 29, 2018 9:54 pm

    Hello Matt,
    is there any progress for this feature? Of cause I can do a workaround with Syphon/Spout chain to get separate display areas. I use this also for layered compositions with the DMX light control, but imho there could be less latency (I know, it is not much) if there would be some sort of internal container solution..?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests