madMapper 3.0.4 Released!
  • User avatar
    boris
    garageCube team
    Posts: 904
    Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
    Location: Geneva
    Contact:

    madMapper 3.0.4 Released!

    by boris » Tue Sep 12, 2017 6:25 pm

    Hi there!
    There is a new version of madMapper fixing important issue!
    Boris.

    MadMapper 3.0.4 Release Notes

    ADDITION

    + Added an option to disable ArtNet polling when using ArtNet unicast & added a manual poll button
    + Windows version now proposes to send crash dumps - to help us improve application stability in all your environments

    IMPROVEMENTS

    * Major optimization of UI rendering on macOS
    * Optimization of Controls handling (can be seen when using hundreds of controls)
    * Always show MadMapper syphon/spout outputs (removed preference)
    * Improved Preferences/Misc tab
    * Show appropriate error message if (serial) activation fails

    FIXES

    - Fixed a possible problem to activate the application on Windows
    - Fixed possible network problem on macOS 10.12
    - Fixed clouds with FX Color Controls
    - Fixed possible issue if reloading a project using missing 3D OBJ file
    - Fixed issue if replacing a media file with another media file that is of different type (ie replacing a movie with an image)
    - When replacing a movie file with another movie, keep the loop as it was (proportionnally to its duration)
    - FFMPEG player: fixed first frame shown if loading a project file or starting a preset with a movie “paused”
    - Bug fix in "Route ArtNet to LED devices": if item has never been edited, start channel had an offset
    - Various bug fixes
    Boris * garageCube team
  • Speculese
    junior Member
    Posts: 1
    Joined: Mon Sep 18, 2017 9:39 pm

    Re: madMapper 3.0.4 Released!

    by Speculese » Mon Sep 18, 2017 9:45 pm

    I've run into a problem with 3.0.4... it keeps disabling copy/paste. If I reboot the program, copy/paste is back, but it will only allow me to use it once. It looks like everything is correctly installed... currently I'm running 2 projectors on a 2013 Macbook Pro running OS 10.12.2....
    Any help would be appreciated!
    Thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests