Cue Bank Not Looping Correctly
  • LanternShark
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Mon Jun 24, 2024 7:15 pm

    Cue Bank Not Looping Correctly

    by LanternShark » Mon Jun 24, 2024 7:40 pm

    Running MM5.5.6 on a Windows 11 machine.
    I am having an issue with a cue bank not looping correctly.
    I have approximately 60 columns with cues spread across 4 rows with custom transitions defined at the column and Cue levels. No Scenes in this bank.
    Playback of the bank cycles through most of the cues until(at random, no specific point) it will stop playback and hold on a combination of cues that do not exist anywhere in the bank, or anywhere for that matter, and highlight column 16 as though it is playing back its cues(it is not).
    I have checked and rechecked every columns playback options and they are all set to use Local Auto-Play Settings with my defined timings. I have to manually reset playback constantly.
  • LanternShark
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Mon Jun 24, 2024 7:15 pm

    Re: Cue Bank Not Looping Correctly

    by LanternShark » Mon Jun 24, 2024 10:07 pm

    I believe I have resolved the issue.
    It seems a Control had been added to the first cue in row 3 that would execute that cue(seemingly at random) and interrupt playback of the rest of the loop.

    Suggestion: Adding an Icon or UI Element that indicates that a control is added to a cue tile would be extremely helpful.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests