Starting MM by project-file: Generators Media Office
  • daviddenker
    junior Member
    Posts: 3
    Joined: Sat Mar 09, 2019 9:35 pm

    Starting MM by project-file: Generators Media Office

    by daviddenker » Sun Mar 10, 2019 9:34 pm

    Hey guys,

    a have a strange problem:
    I'm using the Solid-Color generator, for some LED Fixtures. If I start Madmapper by just double-klicking on the project-file, all generators are offline.
    If I start Madmapper as application and load the project-file, the generators are there. I need to autostart the project by systemboot, so this workaround is not an option. I already tried to execute the project-file in the root-app-folder of madmapper(windows shortcut porperties), but this did not work as well. Do you have an idea how to solve the problem?

    My SETUP:
    Windows 10, Madmapper 3.6.6 (I testet on 3.6.8 as well)

    Thanks in advance!

    Cheers!
    David
  • franz
    madMapper master
    Posts: 756
    Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
    Location: Paris, France
    Contact:

    Re: Starting MM by project-file: Generators Media Office

    by franz » Wed Mar 20, 2019 8:01 pm

    are you sure that BEFORE saving your project, you didn't do /project/remove unused medias ?
    If that's the case, there might be a problem indeed...

    Does this problem happen only with one specific MM file, or does it happen all the time, for any MM file you try to load by double clicking ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest