4 video channels output from Madmapper
  • Bernique
    junior Member
    Posts: 1
    Joined: Wed Nov 13, 2019 10:18 am

    4 video channels output from Madmapper

    by Bernique » Wed Nov 13, 2019 10:25 am

    Hello guys,

    I am experiencing an issue which is probably not complicated to solve but I need your help there.

    I have an Nvidia P5000 GPU running on Windows 10 for large screen display from a single computer. Every single Display Port on the P5000 is outputting a signal which is amplified to the projectors via a Gefen HD Base-T transmitter/receiver. The projectors are the exact same type (1920x1080).

    We are projecting simultaneously on 2 mirrored surfaces (2 projectors per surface) using madmapper to make realtime warping, edge blending and playing video.

    At the startup of the system something goes wrong with the displays positions: everytime I restart the system, there is a mess with the screens. However, on the madmapper output window the 4 outputs just look fine and video textures are playing well in the correct position. But on the physical screens, everything is mixed up. I have to re-assign the projectors destination in madmapper all the time to correct this issue. As soon as I restart the computer I have the exact same problem. Is there a problem with Windows 10 ? NVidia? Madmapper?

    Bernique
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 872
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: 4 video channels output from Madmapper

    by mad-matt » Thu Nov 14, 2019 10:36 am

    Hi,
    It means that the screen positions in Windows display settings are reverted too. Check without MadMapper, after a reboot which screen is on the left by moving a window or just your mouse cursor. Is that the case ?
    You can try to update the graphics card drivers.
    Let us know

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests