Does not save "Over the Quad" Mask state
  • 1000errors
    member
    Posts: 13
    Joined: Sun Mar 21, 2010 3:05 pm

    Does not save "Over the Quad" Mask state

    by 1000errors » Sat Jan 19, 2013 4:11 pm

    Hello,
    Whenever I set a mask to be "over the quad" after saving the project when I reopen it the mask reverts to back to being "inside the quad" and is therefor a smaller different shape.
    Please fix this, it is really annoying.

    Thanks very much in advance :)

    Olly aka 1000 Errors

    www.1000errors.com
  • ilan

    Re: Does not save "Over the Quad" Mask state

    by ilan » Sun Jan 20, 2013 1:58 pm

    Hi,

    I got your message on the support, and we have another report as well. We'll look into correcting this problem as soon as possible.

    Thank you for your diligence.
  • franz
    madMapper master
    Posts: 821
    Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
    Location: Paris, France
    Contact:

    Re: Does not save "Over the Quad" Mask state

    by franz » Mon Mar 04, 2013 7:13 pm

    this problem is now corrected in MadMapper 1.4.2
    thanks for reporting this
  • CONTACT
    junior Member
    Posts: 3
    Joined: Tue Mar 27, 2012 1:23 am

    Re: Does not save "Over the Quad" Mask state

    by CONTACT » Sun Mar 10, 2013 12:00 am

    hi there, i'm having a similar problem where the mask gets ignored by the quad completely.

    in other words, the mask is created inside the quad, but content is still visible inside the quad. restarting madmapper fixes the problem, but obviously i cannot do this mid show.

    this error occurred on both madmapper 1.4.1 and the latest 1.4.2. clean install of 1.4.2.

    i've just stopped using quad masking for my projects, but have a really big festival gig coming up next week where masks inside the quad will be needed and i want to make sure that I can use it for this show without issue.

    if you have any insight as to why this is happening, please let me know.

    thanks
  • franz
    madMapper master
    Posts: 821
    Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
    Location: Paris, France
    Contact:

    Re: Does not save "Over the Quad" Mask state

    by franz » Sun Mar 10, 2013 3:34 pm

    just to be sure, I tried on my computer:

    - new file
    - create quad
    - create mask INSIDE the quad --> it's working OK
    - save file
    - quit MM
    - load file
    ---> Quad is Masked and the mask is INSIDE the quad

    So here it IS working properly, as expected.
    Send us a step by step to reproduce your problem, we'll fix it.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest