MM 1.5.1 Problem at Start
  • blender
    junior Member
    Posts: 3
    Joined: Wed Aug 01, 2012 2:23 pm

    MM 1.5.1 Problem at Start

    by blender » Tue Sep 03, 2013 8:36 pm

    Hola!

    I love MM 1.5!!! Since the first version MM is a bit buggy.. For example:

    - every time i start madmapper, it tells me if i want to send a crash report. maybe you got over 50 mails from me...
    - at the fist launch MODUL8 MAIN VIEW is not listed in the syphon list. only, when i reopen MM is could se MODUL8 MAIN VIEW.

    i´m happy, that i have no crashes ore something similar. any ideas?


    MBP Retina 2,3 GHz i7 8GB
    10.8.4
    MacBook Pro Retina
    2.3 GHz Intel Core i7, 8 GB ,SSD, OSX 10.8.4

    Modul8 2.7.1 & MadMapper 1.5.1
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 910
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: MM 1.5.1 Problem at Start

    by mad-matt » Mon Sep 09, 2013 6:18 pm

    > - every time i start madmapper, it tells me if i want to send a crash report. maybe you got over 50 mails from me...

    Is Apple Mail configured on your machine ? There was a bug in the 1.5.1 release if you try to send a crashlog and Mail is not configured. 1.5.2 coming soon. Keep up to date, we fixed almost all crashes we know about thanks to those mails ;-)

    > - at the fist launch MODUL8 MAIN VIEW is not listed in the syphon list. only, when i reopen MM is could se MODUL8 MAIN VIEW.

    Can you reproduce that issue ? What exactly do you do ? And what do you mean by "first launch" ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest