Madmapper and Enttec DMX USB Bug (disconnect)
  • chromaphase
    junior Member
    Posts: 5
    Joined: Sun Dec 01, 2013 4:51 pm

    Madmapper and Enttec DMX USB Bug (disconnect)

    by chromaphase » Sun Dec 01, 2013 4:59 pm

    Hi,

    First thanks for this awesome software ;)
    Im Chromaphase, Im based in Shanghai, China.

    I made my first show last week.
    Sometimes, I have a bug, its like the DMX Usb disconnect by itself, seems completly random, sometime bug after 1min, sometimes after 30min.
    I need to go to preferences, then select none, then reselect usb dmx, and it works again.

    It was with the 1.5.1, I just saw you have updated to 1.5.3 and installed it, but right now cant test it.

    It is this kind of bug you have fixed with the 1.5.2 already ?
    Or as Im in china, I use a Enttec dmx usb that is not good. But when i did some 2hours test with it 1 month before my show, it didnt bug.
    During my show I use resolume external mic to give the tempo to my LED, so maybe it makes it bug. I dont really know ;)

    Thank you!

    Chromaphase
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 1011
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: Madmapper and Enttec DMX USB Bug (disconnect)

    by mad-matt » Mon Jan 06, 2014 1:24 pm

    Hi,
    This new build should solve your issue. It is still a beta but should be release soon: https://www.dropbox.com/s/gut74lkosn2a1 ... 1_BETA.dmg
    Enttec DMX has been rewritten. It can now be disconnected and reconnected while the application is running.
    Regards,
    Matthieu - MM team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests