Image Tearing on Widescreen
  • MGrinder
    member
    Posts: 14
    Joined: Wed Jul 18, 2012 9:28 pm

    Image Tearing on Widescreen

    by MGrinder » Thu Mar 20, 2014 3:26 am

    I'm having an issue with a single piece of content from MadMapper at 3240x1080 down a dual link DVI, into a Datapath X4 to separate the media in to 2 1920x1080 signals, and into Spyder. In the center of the image we're getting a tear on motion. A still grid lines up perfectly but on full motion video there is an intermittent lag between the left and right sides. If we play the media in Playback Pro on the same MacBook Pro, using all the same cables, kit, settings on the X4, etc, the video plays perfectly. Is there anything in MapMapper I could be missing that would be causing the tearing?
  • User avatar
    deepvisual
    master
    Posts: 402
    Joined: Sun Dec 17, 2006 10:54 am
    Location: London UK
    Contact:

    Re: Image Tearing on Widescreen

    by deepvisual » Thu Mar 20, 2014 9:55 pm

    what codec?
    it may make a difference
  • MGrinder
    member
    Posts: 14
    Joined: Wed Jul 18, 2012 9:28 pm

    Re: Image Tearing on Widescreen

    by MGrinder » Fri Mar 21, 2014 9:44 am

    Photo JPEG
  • franz
    madMapper master
    Posts: 768
    Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
    Location: Paris, France
    Contact:

    Re: Image Tearing on Widescreen

    by franz » Fri Mar 21, 2014 4:56 pm

    it shouldn't tear. Please contact the support, they may help you with resolving this issue.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests