Page 1 of 1

Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Wed Jun 17, 2015 3:55 pm
by sanemapper
I am getting that weird line glitch on my main projector window, but the window frame isnt clipping any of my content.

Am I doing something wrong or is this a glitch and any way to fix it?

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Thu Jun 25, 2015 8:54 am
by sanemapper
Any support on this guys?

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Thu Jun 25, 2015 9:38 am
by Xaver2k
what glitch do you mean?

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Thu Jun 25, 2015 9:44 am
by sanemapper
you cant see it in the attached image? Those infinity lines at the edge of the frame, but I am not cropping any outputs.

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Thu Jun 25, 2015 10:19 am
by franz
that's definitely a glitch.
what version of MM ? osx ? gfx card ?
did you contact the support ?

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Thu Jun 25, 2015 10:32 am
by sanemapper
I thought this was MM support?

all the latest MM and OSX, MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013) NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB

Also when I full screen I am still getting the white individual surface outlines outputting to my fullscreen output.

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Fri Jun 26, 2015 4:11 pm
by franz
toggle show info on/off in the "output" menu.
CMD-SHIFT-I
?

btw way you can reach the support by mail : support [at] garage cube dot com

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Tue Nov 10, 2015 9:45 am
by sanemapper
Hi,

Im still getting the same issue where Madmapper thinks that my surface is at the edge of the raster output but its not. Please see below.

Screen Shot 2015-11-10 at 6.33.25 pm.jpg
Screen Shot 2015-11-10 at 6.33.25 pm.jpg (211.17 KiB) Viewed 3818 times


20151110_183301.jpg
20151110_183301.jpg (82.51 KiB) Viewed 3818 times

Re: Strange edge glitch with Main Projector window

Posted: Wed Dec 09, 2015 5:48 pm
by mad-matt
I don't understand it. Have you activated Syphon output ? If yes, does it change something deactivating it ?
What's your output resolution ?
Do you have multiple projectors ?
Is your mainscreen retina ?