No more LINES?!
  • ziogas
    member
    Posts: 17
    Joined: Thu Nov 08, 2012 9:06 am

    No more LINES?!

    by ziogas » Thu Jul 23, 2015 12:06 pm

    Hey there! Somehow, when I open MadMapper and try to create Lines layer - I cannot see them, either on last beta version or stable! Please help! Maybe I switched something off or I need to switch back on something? Please, thats very important and urgent, any help will be really appreciated!
  • Xaver2k
    super8 member
    Posts: 103
    Joined: Thu Feb 20, 2014 11:23 pm
    Location: Germany

    Re: No more LINES?!

    by Xaver2k » Thu Jul 23, 2015 1:17 pm

    have you checked input and output window?
  • ziogas
    member
    Posts: 17
    Joined: Thu Nov 08, 2012 9:06 am

    Re: No more LINES?!

    by ziogas » Thu Jul 23, 2015 1:31 pm

    Great advice, thanks man! My output window was almost collapsed somehow - when I've moved the borderline between them, everything went to normal! Thanks a lot!!!
  • ziogas
    member
    Posts: 17
    Joined: Thu Nov 08, 2012 9:06 am

    Re: No more LINES?!

    by ziogas » Thu Jul 23, 2015 1:40 pm

    but wait. does that mean, that I cannot use it as a video source for fixture pixel mapping?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests