show mad mapper syphon outputs

For when you really get Mad at MadMapper

show mad mapper syphon outputs

Postby javierbenjamin » Thu Aug 25, 2016 9:52 pm

hi-

i wanna use mad lines for my dmx fixtures. I the new release the say you can send it via syphon inside mad mapper. But the option doesn`t show on my preferences. ( yes , i update my mad mapper version. i use the 2.2.6 )

i attach the image that shows the option that dosnt show.
Attachments
13876519_1384156354932143_3210941159536322157_n.png
13876519_1384156354932143_3210941159536322157_n.png (95.38 KiB) Viewed 801 times
javierbenjamin
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 12, 2016 6:18 pm

Re: show mad mapper syphon outputs

Postby Xaver2k » Fri Aug 26, 2016 3:11 pm

the 2 activated fields should fine now you should see the madmapper output as an input in the input view
Xaver2k
super8 member
 
Posts: 103
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:23 pm
Location: Germany

Re: show mad mapper syphon outputs

Postby javierbenjamin » Fri Aug 26, 2016 10:06 pm

yes. The problem is that i dont have the 2 options in my preferences. the don't show
javierbenjamin
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 12, 2016 6:18 pm

Re: show mad mapper syphon outputs

Postby mad-matt » Mon Sep 19, 2016 4:28 pm

We added those options in 2.5 beta if I'm not wrong. The 2.5 release should be in a few weeks. A new beta will be released in the coming days
mad-matt
MadMapper master
 
Posts: 298
Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm


Return to MadMapper Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron