syphon, modul8, mad doubler, images

Anything you pull out of your MadMapper hat

syphon, modul8, mad doubler, images

Postby caracoisvoadores » Sat May 17, 2014 2:22 pm

HI there, I am very new with madmapper.
I have done a workshop with ilan katin in Lisbon a month ago.
Since then i did not have time to practise and I am already using madmapper on a festival.
I am not finding my way around with mad doubler.
I uploaded a image of the building to madmappper, now I want to put a video on the windows of the building using modul8.
For that I used maddoubler but madmapper does not alow me to have the image on the back ground and introduce the videos on the windows.
maddoubler does not allow me to select modul8 and image.
Can anyone let me know what is that Iam doing wrong.

Thanks
Caracois
caracoisvoadores
Junior Member
 
Posts: 6
Joined: Sat May 17, 2014 1:50 pm

Re: syphon, modul8, mad doubler, images

Postby Xaver2k » Mon Jun 16, 2014 8:41 am

i know its late but maybe still helps ^^
i think you have to open all other programms and enable the syphon outputs first and then start mad doubler... do you did that?
Xaver2k
super8 member
 
Posts: 103
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:23 pm
Location: Germany

Re: syphon, modul8, mad doubler, images

Postby franz » Tue Jun 17, 2014 5:14 pm

M8 version 2.8 has Syphon input, so if you're using Modul8, you don't need MAD_Doubler anymore
franz
MadMapper master
 
Posts: 612
Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
Location: Paris, France


Return to Tips and Tricks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest