Multiple Resize options anyone ?

What you wish MadMapper to do in the future

Multiple Resize options anyone ?

Postby aktion » Wed Dec 25, 2013 3:47 am

I find my self so often at a point where I have 100+ surfaces and I need to re-size them. Sometimes there the input surface and sometimes the output but sadly there is no way to do anything like it.
So if i have to make a change the applies to all 100+ surfaces I am stuck still and manually resizing them...

There has to be a better way .. Am I missing anything or it just doesn't exist ?

Cheers
Aktion
AKTION STUDIO
-----------------------------------------------------------
https://vimeo.com/channels/aktionstudio
User avatar
aktion
activ8 member
 
Posts: 71
Joined: Mon Nov 05, 2012 5:50 am

Re: Multiple Resize options anyone ?

Postby franz » Fri Dec 27, 2013 3:51 pm

multiple resize is on our todo list for a very long time ...
hopefully we'll add it at some point
franz
MadMapper master
 
Posts: 617
Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
Location: Paris, France

Re: Multiple Resize options anyone ?

Postby aktion » Fri Dec 27, 2013 8:54 pm

:D Awesome .. Hopefully soon ..
AKTION STUDIO
-----------------------------------------------------------
https://vimeo.com/channels/aktionstudio
User avatar
aktion
activ8 member
 
Posts: 71
Joined: Mon Nov 05, 2012 5:50 am

Re: Multiple Resize options anyone ?

Postby blue.bear » Thu May 29, 2014 10:39 am

Oh that's great news!
blue.bear
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Thu May 29, 2014 10:24 am

Re: Multiple Resize options anyone ?

Postby franz » Mon Jun 02, 2014 7:01 pm

FYI MM version 1.6.1 supports multiple resize
franz
MadMapper master
 
Posts: 617
Joined: Fri Feb 18, 2005 7:05 pm
Location: Paris, France

Re: Multiple Resize options anyone ?

Postby Dawidosza » Thu Nov 13, 2014 10:14 pm

Great news !
Dawidosza
Junior Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 13, 2014 10:11 pm


Return to Wish Lists

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron