Speed control (layer) - cannot control speed anymore
  • FranzKarl
    member
    Posts: 17
    Joined: Sat Jan 28, 2012 1:55 pm
    Location: Fribourg, Switzerland
    Contact:

    Speed control (layer) - cannot control speed anymore

    by FranzKarl » Tue Sep 10, 2019 5:42 pm

    Hi there !

    l have an issue with the speed control (layer) of a media : the speed seems to be locked on its initial position, l have no control on it, no reaction, and the graphic bar doesn't move a pixel.. l can't control it anymore with mouse and with a mapped controller..

    l tried :
    - all other functions.. but all other things are running fine
    - to map another midi control on it.. but doesn't change the problem
    - to read another media.. same problem
    - modul8 V2 and V3.. same problem
    - to control the speed master control : this works ! but still not on the layer control..
    - to have a look in the forum, but didn't find a similar issue..

    Maybe l missed an episode with the speed control, otherwise l would be happy if anyone could help me to fix this strange behave !

    Cheers !
  • FranzKarl
    member
    Posts: 17
    Joined: Sat Jan 28, 2012 1:55 pm
    Location: Fribourg, Switzerland
    Contact:

    Re: Speed control (layer) - cannot control speed anymore

    by FranzKarl » Tue Sep 10, 2019 5:48 pm

    Problem solved in the minute following my post.... :lol: :lol: :lol:

    Switching off the (AT)GENER8|EDITOR module unlocked the speed layer control...

    So... If this can help someone in the future.... :wink:

    Thx !!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests