CLIPS settings on midi sync
  • lumacake
    junior Member
    Posts: 1
    Joined: Mon Oct 15, 2012 3:13 pm
    Contact:

    CLIPS settings on midi sync

    by lumacake » Mon Oct 15, 2012 3:51 pm

    Dear all,

    after months of struggles I'm writing in search for a holy help!!!
    Hoping this is the first time somebody is posting this issue...
    I'm synching my modul8 project with Ableton, in particular
    I'm using BPM global + BPM router (layer) in order control
    the video playing (ctrl_layer_movie_shuttle2). The troubles
    starts from here, I need to change clip (working on the same layer)
    and when i clic on it my wish is to play from its own beginning (sec. 0).
    What i really got is the software playing it from the exact timing told by
    the BPM router...

    Is there a way out to solve this?Is there a saint or a remarkable
    helper that can lead me out of this mess?
    is there somebody who has understand what I mean??!?



    Many thanks!

    Lumacake
  • User avatar
    firionicable
    member
    Posts: 12
    Joined: Wed Oct 17, 2012 6:02 am

    Re: CLIPS settings on midi sync

    by firionicable » Fri Oct 19, 2012 5:59 am

    Also got this same problem and I hope someone could share an insight on this.
  • vanakaru
    master
    Posts: 669
    Joined: Mon Sep 25, 2006 9:24 pm

    Re: CLIPS settings on midi sync

    by vanakaru » Mon Oct 22, 2012 7:13 pm

    Try to load and make active Movie Restart (layer). This is just a guess but this may do the trick.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests