Syphon maximum size

Technical support for modul8

Moderator: Garagecube

Syphon maximum size

Postby melting » Mon Oct 03, 2016 8:31 am

What is the maximum pixel size we can send over from modul8 to madmapper via Syphon ?
User avatar
melting
Member
 
Posts: 13
Joined: Thu Sep 29, 2016 5:30 pm

Re: Syphon maximum size

Postby pele2010 » Thu Oct 06, 2016 9:34 pm

I am not shure, but I guess it depends on your machine?

I just tested 4K and this works.
I also tested 8K but my machine slowed down . And my madmapper got slow.
I work with a macbook 15" from 2015.

there is a dialog field where you can enter the numbers.
Under > Modul8 >preferences >Misc > "syphon output size"

And there you can put in your numbers.
But not everything you can do makes sense.

so I hope this helps

peter
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany

Re: Syphon maximum size

Postby melting » Wed Oct 19, 2016 6:40 pm

thanx,

my projection surface ratio outputed in madmapper is 720x2580
what i want to do is send to madmapper one surface which can makes 2 times 720 x 2580,
means 2 modul8 channels to handle live to use in different surfaces in madmapper
with a reserve, means something like 1450x2600
anyway, it works, so everything is fine ;)

mpol
User avatar
melting
Member
 
Posts: 13
Joined: Thu Sep 29, 2016 5:30 pm


Return to Modul8 Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest