Content not playing

Technical support for modul8

Moderator: Garagecube

Content not playing

Postby RogueBagel » Sat Nov 05, 2016 5:58 am

I add content to the queue but the output is straight white not sure whats going on.
RogueBagel
Junior Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 05, 2016 5:56 am

Re: Content not playing

Postby pele2010 » Sat Nov 05, 2016 10:19 am

Hi,

have you had a look at the tutorials ?

here´s a small collection.

And it´s very difficult to tell why there´s no playing, if e can´t see what you are doing.
So the best way is to take the time and tell us explicit what you are trying to do or
you make a screen capture video to illustrate what you are doing.

This way its easy for us to answer.

Here you can start:
http://www.modul8.ch/index.php?c=tut

it shows you all the functions.

then there is a very good manual so you can read a little bit about the software
it also comes in different language which is quite nice.

http://www.modul8.ch/documentation/manu ... ual_EN.pdf

And these are some of the other tutorials from vj´s :

https://vimeo.com/9175674
https://www.youtube.com/watch?v=iDyxDRkjiVc
https://www.youtube.com/watch?v=s8972Bu3XEQ

And there is also a Facebook blog if you like to see some inspirations.

I hope this helps you with this app.
And welcome to the vjing and experimenting experience

all the best

peter
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany


Return to Modul8 Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest