Modul8 v2.9.2 video input disappeard
  • Donleavy
    member
    Posts: 35
    Joined: Fri Mar 11, 2005 6:01 pm

    Modul8 v2.9.2 video input disappeard

    by Donleavy » Sat Nov 26, 2016 4:18 pm

    Hello

    Yesterday, I used my newly bought Blackmagic Intensisty Shuttle USB. Everything was working fine in Modul8:
    The grabber was recognized and working well.

    Today, Modul8 doesn’t recognize it in ‘preferences > video capture’.

    If I test the grabber in other programs, it works fine.
    What happended? (I of course don’t have any other software running while testing in Modul8)….


    Br, Dl
  • Donleavy
    member
    Posts: 35
    Joined: Fri Mar 11, 2005 6:01 pm

    Re: Modul8 v2.9.2 video input disappeard

    by Donleavy » Sat Nov 26, 2016 6:13 pm

    Oh, and now Modul8 doesn't recognize my USB webcam either. It did yesterday evening....
    Some sort of sudden USB denial from Modul8?

    Br, Dl
  • Invisible Ray
    member
    Posts: 33
    Joined: Mon May 16, 2011 11:50 pm

    Re: Modul8 v2.9.2 video input disappeard

    by Invisible Ray » Wed Dec 21, 2016 2:54 am

    I had a similar thing happen sometime near the same date. I was testing a new USB camera in M8 (v2.9.0) and suddenly the dropdown menu with video input compression options froze on a single option: Y'CbCr 4:2:2 - yuyv

    I upgraded M8 to v2.9.2 but the input options were still broken.

    Is it possible there was a Mac OS update that broke something in Modul8?

    I am on OS X 10.8.5 and I regularly accept security updates, but I don't recall if I had a specific system update at that time.

    I sent a support request to Garagecube/Boris this morning, so maybe they know what's going on.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest