Control Modules with DMX
  • User avatar
    gmint
    ultim8 member
    Posts: 301
    Joined: Wed Aug 04, 2004 4:30 am
    Location: Des Moines, IA
    Contact:

    Control Modules with DMX

    by gmint » Sat Apr 08, 2017 6:25 pm

    I feel a little silly asking this, but I can't seem to track it down and I feel like it's a simple yes or no answer. Is it possible to control modules using DMX? I can't determine if the interface elements in the modules have keywords that would facilitate this so any help would be greatly appreciated!
  • Scandaniel
    member
    Posts: 30
    Joined: Thu Feb 25, 2010 2:27 pm

    Re: Control Modules with DMX

    by Scandaniel » Sun Aug 13, 2017 12:51 pm

    Yes, you can. Among the Moduls there is one called DMX fixture or DMX fixture layer. I use DMX over Art-net. Go into preferences and Art-Net to set IP-address and Node Subnet (0).

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests