No file playing
  • Malkir
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Mon Nov 02, 2020 1:30 pm

    No file playing

    by Malkir » Mon Nov 02, 2020 1:39 pm

    Hello guys! We have got your minimad player, and we have a problem. When we connect the minimad to the beamer ( christie ls120) , we can see the loading of the raspberry pi and then the logo of Minimad, the that all .... no projection of content... nothing, just a minimad logo... we tried it two ways: to connect it with DVI cable, and with VGA cable and adaptor.
    But, the mystic thing is that when we use the same connection but the monitor or another beamer, everything is working correctly
    We have already update the minimad and we are using the last version of madmapper (4.0.2).
    How can we solve the problem?
  • Benoit
    ultim8 member
    Posts: 261
    Joined: Fri Jan 04, 2019 6:42 pm
    Location: Geneva

    Re: No file playing

    by Benoit » Mon Nov 02, 2020 6:26 pm

    make sure your content is properly exported to the MiniMad, within MadMapper,

    Eventually format your SD card first, properly following this procedure : https://garagecube.freshdesk.com/suppor ... ad-sd-card
  • Malkir
    junior Member
    Posts: 2
    Joined: Mon Nov 02, 2020 1:30 pm

    Re: No file playing

    by Malkir » Mon Nov 02, 2020 7:39 pm

    make sure your content is properly exported to the MiniMad, within MadMapper,

    Eventually format your SD card first, properly following this procedure : https://garagecube.freshdesk.com/suppor ... ad-sd-card
    did not help
  • Pierre Guilluy
    garageCube team
    Posts: 409
    Joined: Mon Oct 12, 2015 1:50 pm

    Re: No file playing

    by Pierre Guilluy » Tue Nov 03, 2020 11:34 am

    So the same exact export works on a beamer but not on another one, is that right?

    In the case it doesn't, does the projection turn black or can you still see the logo?

    Did you try forcing interlaced signal in advanced export settings?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest