[Beta 14] Stale frame when setting media in layer
  • geoffmatters
    junior Member
    Posts: 6
    Joined: Fri Sep 29, 2017 3:29 am

    [Beta 14] Stale frame when setting media in layer

    by geoffmatters » Thu Oct 19, 2017 4:36 am

    When setting media in a layer, modul8 plays that media from the beginning.
    In beta14, when switching between media A and B in the same layer, every time you switch to B it flashes the frame from where the playhead last was in media B before seeking to frame 0. This creates a dirty flashing of stale frames when switching between media.

    e.g. if switching every 2 seconds, you see A play from frames 0-60, then a flash of B frame 60 followed by B playing from 0 to 60, then a flash of frame 60 of A followed by A playing from 0 to 60 etc
  • User avatar
    boris
    garageCube team
    Posts: 904
    Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
    Location: Geneva
    Contact:

    Re: [Beta 14] Stale frame when setting media in layer

    by boris » Thu Oct 19, 2017 7:48 pm

    We will check,

    Thanks for the report.
    Boris.

    When setting media in a layer, modul8 plays that media from the beginning.
    In beta14, when switching between media A and B in the same layer, every time you switch to B it flashes the frame from where the playhead last was in media B before seeking to frame 0. This creates a dirty flashing of stale frames when switching between media.

    e.g. if switching every 2 seconds, you see A play from frames 0-60, then a flash of B frame 60 followed by B playing from 0 to 60, then a flash of frame 60 of A followed by A playing from 0 to 60 etc
    Boris * garageCube team
  • Pierre Guilluy
    garageCube team
    Posts: 119
    Joined: Mon Oct 12, 2015 1:50 pm

    Re: [Beta 14] Stale frame when setting media in layer

    by Pierre Guilluy » Tue Oct 24, 2017 5:19 pm

    I've failed to reproduce your problem.

    Could you send your A & B file and a video-capture of your screen by PM?
  • User avatar
    boris
    garageCube team
    Posts: 904
    Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
    Location: Geneva
    Contact:

    Re: [Beta 14] Stale frame when setting media in layer

    by boris » Tue Oct 24, 2017 5:27 pm

    I found how to reproduce, we are working on it.
    Thanks,
    B.
    Boris * garageCube team
  • User avatar
    boris
    garageCube team
    Posts: 904
    Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
    Location: Geneva
    Contact:

    Re: [Beta 14] Stale frame when setting media in layer

    by boris » Thu Oct 26, 2017 4:52 pm

    It's fixed,

    The fix will be in the next release, next Monday.

    Thanks,
    B.
    Boris * garageCube team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest