Beta 18 HAP playback issue
  • morph
    activ8 member
    Posts: 70
    Joined: Mon Mar 21, 2011 12:20 pm

    Beta 18 HAP playback issue

    by morph » Fri Feb 02, 2018 2:14 am

    Beta 18 (and I'm pretty sure a few versions before) seems to have a HAP playback issue when switching to MP4 clips and then back to HAP when the HAP loop res is 1920x1080

    I have put some sample files here https://www.dropbox.com/sh/pza2gt2fb5n6 ... LfOra?dl=0

    Open the Test.md8, playback works fine. Switch to layer set 2 for group B which is playing an MP4 and the HAP playing in Group A goes black (with some occasional flashes, can turn other colours depending on the loop). This happens no matter which Group is currently active.

    Restart Test.md8 and switch Square_int.mov with Square_int-720.mov OR open Test_with720.md8 (which has the 720 loop already substituted) and the problem doesn't occur.
  • User avatar
    boris
    garageCube team
    Posts: 910
    Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
    Location: Geneva
    Contact:

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by boris » Wed Feb 07, 2018 8:55 pm

    Hi,

    I gonna check,
    Thanks for the report.

    Boris.
    Boris * garageCube team
  • morph
    activ8 member
    Posts: 70
    Joined: Mon Mar 21, 2011 12:20 pm

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by morph » Sun Feb 11, 2018 10:00 am

    Cheers Boris :)
  • morph
    activ8 member
    Posts: 70
    Joined: Mon Mar 21, 2011 12:20 pm

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by morph » Wed Feb 21, 2018 6:32 am

    Any progress on this? Maybe a fix in the next Beta??
  • Pierre Guilluy
    garageCube team
    Posts: 239
    Joined: Mon Oct 12, 2015 1:50 pm

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by Pierre Guilluy » Thu Feb 22, 2018 2:17 pm

    I've been investigating the bug you're reporting using the files you link, but I can't reproduce your problem, whether I use the integrated or the discrete GPU.

    Could you make a quick video-recording of the problem and give me your Mac details (model, GPU, macOS version)?
  • morph
    activ8 member
    Posts: 70
    Joined: Mon Mar 21, 2011 12:20 pm

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by morph » Fri Feb 23, 2018 2:25 pm

    Will do after this weekends shows mate, triple header this weekend.
  • morph
    activ8 member
    Posts: 70
    Joined: Mon Mar 21, 2011 12:20 pm

    Re: Beta 18 HAP playback issue

    by morph » Mon Feb 26, 2018 1:02 am

    I'll grab the new Beta and try to replicate and video on both my machines.

    Cheers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests