"Transformer" get deactivated when a layer is duplicated

Modul8 v3 HD beta program

Moderator: Garagecube

"Transformer" get deactivated when a layer is duplicated

Postby pele2010 » Thu Oct 06, 2016 12:16 pm

Hey,

here´s what happens if I duplicate a Layer that has a "transformer" action activated on top.

https://vimeo.com/185781790


kind regards Peter
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany

Re: "Transformer" get deactivated when a layer is duplicated

Postby boris » Thu Oct 06, 2016 5:30 pm

Hi Peter,

I tried to do the same, without your issue.
It's maybe a side effect from a module...
Could you try again with all modules stopped?
(menu Modules->Stop All)

Thanks,
Boris.
Boris * GarageCUBE team
User avatar
boris
GarageCUBE team
 
Posts: 888
Joined: Mon Jun 28, 2004 12:36 am
Location: Geneva

Re: "Transformer" get deactivated when a layer is duplicated

Postby pele2010 » Thu Oct 06, 2016 5:44 pm

Hey Boris,

true!

I checked it.

It´s the "wave transformer patch 1 1 "

thanxs

Peter
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany


Return to Modul8 v3 HD BETA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest