duplicate Projector at output

MadMapper Beta program

duplicate Projector at output

Postby pele2010 » Thu Oct 13, 2016 2:04 pm

Hey,

if we could duplicate the projectors like the quads and the presets ,
that would be very cool.

best peter
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany

Re: duplicate Projector at output

Postby mad-matt » Thu Oct 13, 2016 7:49 pm

That's in the list now, thx
mad-matt
MadMapper master
 
Posts: 294
Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

Re: duplicate Projector at output

Postby pele2010 » Thu Oct 13, 2016 11:07 pm

perfect!

thanxs!
pele2010

Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy;
accomplish the great task by a series of small acts.
http://www.eachfilm.de /// each01
User avatar
pele2010
ultim8 member
 
Posts: 262
Joined: Sat Apr 10, 2010 8:16 pm
Location: Hamburg, Germany


Return to MadMapper BETA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest