Artnet Issue with LeDMX4 Pro and MM 3.6.8
  • lomax318
    junior Member
    Posts: 5
    Joined: Mon Jan 07, 2019 7:24 pm

    Artnet Issue with LeDMX4 Pro and MM 3.6.8

    by lomax318 » Wed May 22, 2019 1:57 am

    I can seem to get LEDs to react using MM 3.6.8
    Here are the Artnet Node Settings, Port Settings and MM settings.
    Image Image Image
    The same configuration works in Resolume Arena 5 (Please don't hate me, LOL)
    What am I doing wrong here?
  • mad-matt
    garageCube team
    Posts: 814
    Joined: Mon Sep 09, 2013 5:50 pm

    Re: Artnet Issue with LeDMX4 Pro and MM 3.6.8

    by mad-matt » Wed May 22, 2019 2:28 pm

    Hi,
    The selected network interface IP address is weird. I think you should just select the correct network interface in MadMapper Preferences / DMX output.
    Also when debugging, disable unicast so it removes one possible problem. When it work with broadcast, then go to unicast if you have many universes.
    Cheers
  • lomax318
    junior Member
    Posts: 5
    Joined: Mon Jan 07, 2019 7:24 pm

    Re: Artnet Issue with LeDMX4 Pro and MM 3.6.8

    by lomax318 » Wed May 22, 2019 3:54 pm

    Hi,
    The selected network interface IP address is weird. I think you should just select the correct network interface in MadMapper Preferences / DMX output.
    Also when debugging, disable unicast so it removes one possible problem. When it work with broadcast, then go to unicast if you have many universes.
    Cheers
    I switched the node to DHCP and it popped right up with all the universes intact. By the way, the LeDMX4 Pro is a great value, 4 Artnet to SPI universes and one 3 wire DMX universe for $130 USD :o . Thanks for the help, and keep it Mad.
    Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests